“Kom thuis bij jezelf”

Hoe ik naar de wereld kijk

Als je het mij vraagt is het een zooitje in de wereld. Nu is het aan ons om hier op een goede manier door heen te navigeren. Met ‘goed’ bedoel ik, een manier die bij jou past. Die eigen en authentiek is, dat je je eigenaar van je leven voelt. Je je eigen waarheid leeft, dat je kan zijn wie jij in essentie bent en de wereld hier een beetje mooier mee maakt. Ik geloof dat, dat kan. Hiervoor is het nodig om keuzes te kunnen maken in verbinding met jezelf en er is ruimte nodig. Dit is precies waarom ik zo enthousiast ben over opruimen.

We leven in een wereld van overdaad, we raken overspoeld door prikkels, spullen, advertenties en uitnodigingen uit onze omgeving. Kunnen we ons nog concentreren op wat we werkelijk belangrijk vinden? Wie we werkelijk zijn? Velen van ons zijn zichzelf een beetje kwijtgeraakt.

Ik wil je weer bij jezelf thuis laten komen. Rust en ruimte creëren zodat je het leven kunt leiden waar je gelukkig van wordt. Doen waar je werkelijk blij van wordt.

Wat zou het mooi zijn als we allemaal bewust kiezen voor de spullen en ervaringen die we willen hebben omdat ze bijdragen aan ons ideale leven. Ik kan je daarbij helpen.

Chat openen
Hoi! Waarmee kan ik je helpen?